UŽIVAJTE U UGODNIM TEMPERATURAMA, USKORO STIŽU PROMJENE

| 11/03/2018

Danas u Hercegovini i na jugozapadu Bosne umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U ostatku zemlje pretežno sunčano, uz postepeno naoblačenje poslije podne ili u večernjim satima.

U večernjim satima kiša se očekuje u Hercegovini, na zapadu, jugozapadu Bosne i u Krajini. Vjetar umjeren južni i jugozapadni. U večernjim satima jak, na jugozapadu Bosne i u Krajini sa olujnim udarima. Jutarnje temperature od 3 do 9, na jugu od 7 do 11, a dnevne od 14 do 20 °C.

U ponedjeljak u Hercegovini i na jugozapadu Bosne pretežno oblačno vrijeme. U ostatku Bosne umjereno do pretežno oblačno. Kiša se očekuje u Hercegovini, na zapadu, jugozapadu i ponegdje u centralnim područjima Bosne. Jutarnje temperature od 5 do 11, na jugu od 10 do 14, a dnevne od 10 do 16, na sjeveru i sjeveroistoku Bosne do 18 °C.

U utorak uglavnom pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Krajem dana ili u večernjim satima prestanak padavina. Jutarnje temperature od 2 do 8, na jugu od 6 do 10, a dnevne od 10 do 16 °C.

U srijedu pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Poslije podne bez padavina u Krajini i Posavini. Jutarnje temperature od 2 do 8, na jugu od 6 do 10, a dnevne od 9 do 15 °C.

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.