UGARAK-PRODUKT: SISTEMI PROZORA I VRATA ZA NAJSTROŽIJE ENERGETSKE NORME

| 12/04/2017

Proizvodimo sve vrste i dimenzije prozora sa i bez roletni, vrata, izloga, ovješenih staklenih fasada, zimskih vrtova, višenamjenskih kioska, poslovnih objekata, unutrašnjih i vanjskih prozorskih klupica.

Rezultati proizvodnog programa su proizvodi od provjerenog kvaliteta sačinjeni od visokokvalitetnih repromaterijala i to: PVC profili firme REHAU, Aluminijski profili firmi FE-AL Široki Brijeg i Schüco Njemačka, okova firmi GU, Schüring i Winkhaus.

Naši proizvodi odlikuju se izuzetno privlačnim dizajnom, jednostavnim otvaranjem, protuprovalnom zaštitom, izuzetno visokim stepenom zvučne i toplotne izolacije, jednostavnim održavanjem, kao i izuzetnom trajnošću.

Uz kvalitetne proizvode nastojimo vam ponuditi i najbolji servis, tako da je prvi i osnovni prioritet ovog preduzeća zadovoljan kupac.

Ugarak-produkt svjestan stalnog razvoja novih tehnologija ulazi u nabavku kompletno nove linije za izradu termo stakla, kao i kompletne linije za izradu aluminijskih prozora i fasada.

Fabrika posjeduje certifikat o sistemu upravljanju kvalitetom serije ISO 9001:2008, kao i CE znak koji su ujedno i potvrda da naši proizvodi imaju Evropski kvalitet.

KLIKOM NA FOTOGRAFIJU ISPOD POGLEDAJTE KOMPLETAN KATALOG PROIZVODA

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.