TRAVANČIĆ: NISAM PUNO RAZMIŠLJAO KADA SAM DOBIO PONUDU

| 25/08/2017

Nakon 24 odrađena treninga, od kojih je pola odrađeno na Jahorini, čini se da je trener Dragan Zovko sve zadovoljniji učinkom rukometaša Bosne Centrotrans, koje će ove sezone predvoditi s klupe, nakon što se visočki vratio u premijerligaško društvo.

Eldin Travančić se nakon dvije sezone vratio u dres Visočana, a ističe da je prepoznao dobar rad i dobru atmosferu u svom gradu.

“Nisam puno razmišljao kada sam dobio ponudu Bosne Centrotrans. Uvijek se lijepo vratiti u svoj grad i igrati za klub u kojem si ponikao. Moje ambicije su se poklopile sa klupskim, a želja svih nas je da se, prije svega, ne borimo za opstanak, a govoriti sada o nekim visokim ciljevima je rano”, govori Travančić.

On ističe da je prezadovoljan prvim dijelom priprema, u kojem je fokus bio na fizičkoj spremi.

“Bit ću iskren i reći da nas većina nije bila naviknuta na ovoliku dozu profesionalizma, ali smo svi maksimalno ozbiljno radili i sigurno da smo zadovoljni. Sada slijedi i uigravanje, pa ćemo vidjeti na čemu smo”, ističe Travančić, koji je ponovio da je osnovni cilj ekipa stabilan klub u sredini tabele.

“Znam da navijači sada očekuju puno od ove ekipe, ali ne želimo da se stvara euforija. Nije realno da se govori o prvom mjestu i tituli. Koliko god nas neki svrstavali u vrh, nerealno je o tome razgovarati prije početka terena. Mi ćemo svoje pričati na terenu i to je jedino mjerilo”, završio je Travančić.

Bosna u subotu igra i svoju prvu pripremnu utakmicu, a gostovat će ekipi Gračanice od 18 sati.

Objavljeno u: Hronika, Sport

Komentari zatvoreni.