ŠKOLA „MALAC GENIJALAC“ VISOKO- DECEMBARSKI UPIS U TOKU

| 07/11/2017

Mentalna aritmetika (jap. Anzan) je tradicionalna istočnjačka disciplina, koja je u širokoj upotrebi u više od 50 zemalja širom svijeta. Kao popularan i moderan edukativni model razvoja kognitivnih sposobnosti djece, sve više je prisutna i na Zapadu.

Internacionalna škola Mentalne aritmetike Malac Genijalac u svojoj nastavi primjenjuje originalni HIKARI program Mentalne aritmetike. Program posjeduje jedinstveni metod koji potiče iz Japana, zemlje koja predstavlja kolijevku ove prestižne discipline. Nastao je kao rezultat dugogodišnjeg rada psihologa, pedagoga i drugih stručnjaka iz oblasti edukacije i obrazovanja, a zasniva se na upotrebi drevne računaljke abakus ( jap. Soroban), čijom vizuelizacijom se postiże  izvanredno brzo računanje.

Škola Malac Genijalac predstavlja najbolji izbor za vaše dijete. Najvažniji razlozi našeg uspeha su:

  • Malac Genijalac je jedina škola u Evropi, koja primjenjuje originalni japanski program HIKARI  Mentalne aritmetike. Program posjeduje jedinstveni i veoma efikasan metod koji potiče iz Japana, zemlje kolijevke mentalne aritmetike.
  • Zahvaljujući jedinstvenom metodu, naši polaznici postižu izvanredne rezultate za kratko vrijeme. Već nakon dva mjeseca nastave u stanju su da računaju mentalno, što nije slučaj kod drugih programa u kojima se ne postižu takvi rezultati, čak ni nakon višegodišnjeg uvježbavanja.
  • Program je fleksibilno i pažljivo osmišljen uzimajući u obzir individualne potrebe svakog djeteta. Učenje se praktikuje u malim grupama (6-12 polaznika), kroz zabavne aktivnosti, različite igre i takmičenja, pri čemu je najvažnija opuštajuća i kreativna atmosfera i pozitivni emocionalni odnosi.
  • Pored osnovnog fonda koji obuhvata 12 časova mjesečno, svakom djetetu se pruža onoliko koliko mu je stvarno potrebno. Tako je dopunska i dodatna nastava dostupna svima kojima je to neophodno, jer je naš cilj da svako dijete dostigne svoj maksimalni potencijal. Na taj način djeci omugućavamo nastavni fond i do 20 časova mjesečno, koji se ne naplaćuje dodatno.
  • U Našoj školi, učenici koriste originalni japanski Soroban abakus koji je izrađen po japanskim standardima, isključivo od prirodnih materijala, dvije vrste drveta: lipe i bambusa.
  • Jedinstvenost i superiornost našeg programa ogleda se i u primjeni inovativnih tehnologija. Upotrebom modernih softwear-a i web platforme, pruža se efikasna podrška kućnom radu i omogućava stalna komunikacija između nastavnika i učenika. Na taj način naši učenici na web platformi mogu elektronski rješavati domaće zadatke, uvježbavati stečena znanja putem on-line igara ili se takmičiti sa drugim polaznicima naših škola širom svijeta.
  • Škola Malac Genijalac je redovan organizator i učesnik međunarodnih takmičenja, što omogućava našim učenicima učešće na prestižnim svjetskim nadmetanjima i Olimpijadama u mentalnoj aritmetici. Na ovaj način djeca stiču dragocjeno iskustvo i razvijaju zdrav takmičarski duh.
  • Po uspješnom završetku školovanja, našim polaznicima omogućeno je besplatno dalje usavršavanje i dostizanje prestižnog zvanja majstora mentalne aritmetike.
  • Kognitivni efekti postignuti učenjem našeg programa ne gube se po završetku školovanja, već postaju trajne sposobnosti i vještine koje Malci posjeduju tokom čitavog svog života.

Općina Visoko je prepoznala pozitivne strane naše škole i povjerila nam jako puno djece na septembarskom upisnom roku. Kako je velika zainteresovanost, kako roditelja, tako i djece za naš program, pružili smo vam mogućnost upisa vaših mališana i u decembru.

Prijava i upis za decembarski upisni rok je krenula, požurite i zauzmite mjesto za svog budućeg MALCA GENIJALCA.

Prijave možete izvršiti na jedan od sljedećih načina:

Tel: 062/909-209 ,  061/358-362

Web:  http://malacgenijalac.ba/kontakt/

Facebook: https://www.facebook.com/mentalna.aritmetik/

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.