POGLEDAJTE KAKVO VRIJEME MOŽEMO OČEKIVATI U NAREDNA 3 DANA

| 13/03/2018

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Padavine nisu obilne. Vjetar slab južnog smjera koji će sredinom dana prolazno promijeniti smjer na sjeverozapad. Ponovo od večernjih sati slabo jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 10 i 15°C.

U srijedu, 14.03.2018., u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Padavine nisu obilne. Od poslijepodnevnih sati smanjenje oblačnosti. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 3 i 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 9 i 13°C.

U četvrtak, 15.03.2018., prije podne više oblačnosti se prognozira za Hercegovinu, zapad i jugozapad Bosne. U ostalim područjima mala naoblaka. Novo jače naoblačenje sa juga u drugoj polovini dana koje će od poslijepodnevnih sati prema kraju dana usloviti kišu. Jače padavine u Hercegovini i jugozapadnim područjima Bosne. Slabo jugo prije podne. U drugoj polovini dana jugo umjerene jačine. Jutarnja temperatura zraka između 1 i 4°C, na jugu do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17°C.

U petak, 16.03.2018., u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Jača kiša se prognozira za Hercegovinu. U Bosni slabija kiša uglavnom prije podne. Vjetar umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 4 i 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17°C.

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.