OVI “VJEČNICI” BI I GIVIKT POKVARILI

| 01/06/2018

Postoji mali milion razloga zbog kojih bi OVE “VJEČNIKE” (namjerno bez “I” i tvrdim slovom) što prije trebalo najuriti s mjesta gdje mogu aktivno da prave štetu. OVI su u stanju i givikt da pokvare. Luče neku posebnu hemikaliju u tim sivim klupicama i nekako se vole i ne vole uz FUJ ujedanje. Baš neka ružna hemija i atmosfera. Dobar dio njih je zalutao na pozicije. Glasao narod za načelničke pozicije pa prislonio i glasove za vijećnike. “Srećni gubitnici” na krilima lidera. I sad imamo šta imamo.

Jedan solira deset godina. Deceniju hebote. “Razumiš ti mene” DECENIJU u ljubičastim pa sivim klupicama. “Suhi kvalitet”.

Neće biti bolje. OVI i slični su ogadili politiku vrijednim, poštenim i dovoljno “ludim” da nešto mijenjaju na bolje. Pretežno su svi “nadolmljeni” novim radnim mjestima i direktorskim pozicijama. Rijetkim uhljebljenje nije trebalo. Sigurica zvana VEĆINA opasno dugo traje. Valja “očajnike željne vlasti” držati na okupu. E to nije lako. Zato smo tu gdje jesmo.

Ovo je vrijeme kada nije IN hvaliti načelnicu Amru Babić. Zašto je došao takav vakat?

Nema žena personal. Nema kvalitetne saradnike (NO STAFF).  Okružila se bitangama i mediokritetima. Nikako da se izmakne i pogleda u kakav su je politički đeriz uvalili. Podguzne muhe najrazličitije vrste. Nekolicina vijećnika koja nije izgubila integritet, nikako da joj opuca šakom od sto i kaže:”Jesil’ svjesna u kakvu propast srljaš?”

Samo na taj način Visoko može ostati grad sa velikim mogućnostima. Nije ovo vakat za paranoje, laži, sujete i “gaženja preko mrtvih” da bi se ostvario cilj. Meni se meščini da su razotkrivanja svega i svačega tek počela. Kad voda krene, uzalud ljudi postavljaju brane…

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.