NOVO NA NAŠEM TRŽIŠTU: MINOTI I BABALUNO ODJEĆA ZA DJECU

| 29/01/2018

Na tržištu BiH od prošle godine možete pronaći dva nova Engleska brenda odjeće za djecu. U pitanju su brendovi Minoti i Babaluno, kreirani za djecu od rođenja do 13 godina.

Ove brendove možete pronaći širom svijeta, a imaju karakterističan potpis engleske škole dizajna iz koje su potekla mnoga slavna imena mode kao što su: Stella McCartney, Viviene Westwood, Alexandar McQueen…

S posebnom pažnjom je dizajnirana i proizvedena kolekcija za najmlađe, od najkvalitetnijeg pamuka, sa veličinama od New Born do 2 godine.

Artikli dostupni u online shopu i maloprodaji

Uvoznik ove kvalitetne i cjenovno pristupačne dječije garderobe, Nika Kids d.o.o., se pored veleprodaje ozbiljno posvetio online shopu NikaKids gdje možete vidjeti i poručiti kompletnu kolekciju.

Osnovna razlika između ovog online shopa i ostalih koji se bave prodajom na internetu je ta što je kupac uvijek na prvom mjestu, tako da možete računati da ćete sigurno biti zadovoljni kupovinom jer rizik ne postoji. Zagarantovani povrat novca, besplatna zamjena veličina, povrat artikla bez dodatnih pitanja, isporuka u 48h, besplatna isporuka za kupovinu u iznosu većem od 40 KM, kartično ili plaćanje prilikom preuzimanja paketa, on-line podrška za sva pitanja… samo su neke od pogodnosti koje su zagarantovane.

KLIKNITE I UVJERITE SE U NAVEDENO

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.