NOVO IZ STRANKE PENZIONERA/UMIROVLJENIKA VISOKO

| 17/04/2017

U stranci penzionera – umirovljenika u Visokom u toku su neke pozitivne promjene koje naslućuju bolje dane za članstvo stranke, a najavljuju povratak još jednog ozbiljnog igrača na političkoj sceni Visokog.

Krajem februara izabran je novi predsjednik stranke, g-din Izet Fejzović koji je prije penzije obavljao odgovorne dužnosti u privredi i javnim ustanovama, te ima veliko iskustvo u radu i rukovođenju.

Trenutno se radi na konsolidaciji stranke koja je dugo bila bez zvaničnog rukovodstva, u toku je izrada normativnih akata, koji omogućuju zakonit rad stranke.

Na prvoj sjednici Općinskog odbora stranke izabrani su novi članovi odbora, kao i novi podpredsjednik stranke, g-din Kadić Seid, dugogodišnji rukovodilac odjeljenja BHT-a u Visokom.

Za  ViPromo novi predsjednik stranke Izet Fejzović kratko je rekao: „Po vlastitoj želji nisam bio angažiran ni u jednoj stranci, a ovu dužnost u stranci SP/U Visoko prihvatio sam jer je to političko- interesna grupa ljudi, bez posebne ideologije, koja treba da se brine i pomogne u rješavanju problema penzionera, ali i zaposlenih, tj. budućih penzionera. Primarni cilj je povećati broj članova stranke, osnovati mjesne odbore i spremiti se za opće izbore 2018. Godine. Obećavam povratak SP/U na velika vrata na političku scenu Visokog, te u tom cilju pozivam penzionere da se u što većem broju uključe u svoju stranku SP/U u Općinskoj organizaciji Visoko“.

ViPromo čestita g-dinu Izetu Fejzoviću na izboru za predsjednika SP/U Visoko, a stranci penzionera uspjeh u radu.

Objavljeno u: Politika

Komentari zatvoreni.