MUSTAFA MUSA BAJIĆ PROGLAŠEN ZA UPOSLENIKA GODINE U FONDACIJI

| 04/12/2017

Subota, 2.decembar 2017. bila je svečarska u Bosanskoj dolini piramida, a pored otvorenja novih sadržaja na lokalitetu Prahistorijskog podzemnog kompleksa tunela Ravne i Bosanske piramide Sunca, i uposlenici su imali razloga za slavlje. Naime, Fondacija „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ je odlučila da svoje najbolje, najvrednije i najaktivnije uposlenike i posebno nagradi, pa su tako danas dodijeljene i nagrade najboljim uposlenicima.

Za uposlenika godine proglašen je dugogodišnji radnik Fondacija, Mustafa Musa Bajić, a svi okupljeni su gromoglasnim aplauzom dočekali ovo proglašenje, za koje svi bez izuzetka kažu, da je nagrada otišla u prave ruke. Priznanje Musi je dodijelio predsjednik UO Fondacije Ahmed Bosnić, a Musa se kratko zahvalio, te istaknuo kako je ovo priznanje plod zajedničkog rada svih uposlenika, vodiča i ljudi koji su prisutni u i oko Fondacije.

Musa Bajić je dugogodišnji uposlenik Fondacije, a njegovih ruku su djelo i posljednji otvoreni sadržaji, info kućica na Bosanskoj piramidi Sunca, kao i nadstrešnica na Ravnama. Tu su i drugi brojni sadržaji, posebno sadržaji u parku „Ravne 2“ oko čijeg se osmišljavanja i realizacije brinuo Musa.

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.