JUTARNJA RUTINA ZA SRETNIJI DAN

| 10/10/2018

laptop

Raspoloženje u kojem se probudimo često postavlja temelj za ostatak našeg dana. Ako niste jutarnji tip i često ustajete na desnu nogu, vjerojatno vam je gumb za odgodu najbolji prijatelj.

Iako ne postoji ništa na ovome svijetu što jaka šalica kave ne može popraviti,postoje određene stvari koje možete učiniti i noć prije ili kao prvu stvar ujutro kako biste poboljšali svoje raspoloženje unutar prvih nekoliko sati vašeg dana. Business Insider nedavno je opisao različite načine kako započeti dan s osmijehom na licu, od kojih smo izdvojili 3 najbolja:

Preskočite gumb za odgodu alarma.

Iako je i nama gumb za odgodu alarma najbolji prijatelj kojeg pritišćemo 3 do 5 puta svako jutro, on je glavni razlog našeg kašnjenja. Gumb za odgodu može učiniti više štete nego koristi. Svaki put kada ponovno zaspite, vaše tijelo ponovno započinje ciklus spavanja i ulazi u dublje faze sna, umjesto da se pripremi za buđenje.

Pustite si muziku.

Dobar izbor pjesama spasit će vašu jutarnju rutinu. No napravite listu pjesama koja vas vodi od negativnog do pozitivnog razmišljanja tijekom cijelog dana. Zajedno s jakom šalicom kave i jutarnjim tušem, ne postoji ništa što će uništiti početak dana.

Jedite doručak.

Iako se obilan doručak ne uklapa u naš gusti raspored, znanstvenici desetljećima dokazuju njegove ozbiljne benefite. Od boljeg metaboliza do povećanja produktivnosti na poslu, započnite svoj dan s dobrim, uravnoteženim, hranjivim doručkom koji će vam dati gorivo za početak dana.

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.