JP VISOKO EKOENERGIJA D.O.O.- AKCIJA! PRIKLJUČAK NA GAS ZA 480 MARAKA

| 09/08/2018

JP „VISOKO EKOENERGIJA“ d.o.o. u saradnji sa Općinom Visoko od 01.08.2018. za sve nove korisnike koji imaju doveden gas do svojih objekata i one koje žive u objektima kolektivnog stanovanja u kojima ima razvedena servisna gasna instalacija nude priključak po cijeni od 480 konvertibilnih maraka. Akcija će trajati do 01.11.2018. Iskoristite je! Detaljnije informacije na 032 735 605.

Trend “utopljavanja” stambenih objekata u kombinaciji sa grijanjem na gas, za sve korisnike donosi velike uštede u domaćinstvima, a šire gledano dodatno jača JP “Visoko Ekoenergija” koje u budućnosti može ponuditi nove, još povoljnije usluge, pored do sada pokazane društvene odgovornosti kroz ulaganje u sport i druge visočke životne sfere.

Grijanje na gas umnogome smanjuje količinu otpada u zimskom periodu, tako da bi Općina Visoko vrlo brzo dobar dio sredstava koji se odvaja za odvoz smeća na regionalnu deponiju “Mošćanica” mogla usmjeriti na nove infrastrukturne projekte.

Potrošači odlukom o priključku na gasnu mrežu dugoročno i jeftino rješavaju problem zagrijavanja prostora i tople vode, dok se na kućnom budžetu vrlo brzo osjete sve blagodati nove investicije.

Samo zdravlje je najskuplje. Koliku količinu otrova čovjek udahne dok loži i čisti peć na centralno grijanje u kojoj loži ugalj?

Grijanje na gas je jako praktično posebno za one koji tokom dana nisu u svojim domovima, jer održavanje vatre u kotlovnicama zahtjeva češći nadzor i samim tim obavezu.

Krajnje je vrijeme da se polako okrenemo evropskim ekološkim standardima, olakšamo život i poboljšamo zdravlje.

Uz povoljnosti priključka na gasnu mrežu koje će od 01.08. 2018. ponuditi JP “Visoko Ekoenergija” u saradnji sa Općinom Visoko svaki od pomenutih ciljeva je mnogo bliži.

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.