‘JAŠARE’ VIDIMO SE NA SUDU

| 27/08/2013

Nevjerovatna je količina kleveta, uvreda i laži koje ste putem portala visoko.co.ba uputili na moj i račun mojih kolega.

Već duži period sam izložen najbrutalnijim, na sreću, još uvijek verbalnim prijetnjama koje fabrikujete vi i vaši istomišljenici.

Nije jednostavno kada dobijete prijetnje smrću ili poruke tipa: „Izbrisat ću te sa lica zemlje“. „Izvadit ću ti oči. Ima da vas nema…“

Na sve moje pokušaje da zaustavim tu harangu protiv mene, dobijam neargumentovane optužbe o špijuniranju i kako sam ja potencijalna opasnost za stanovnike općine Visoko.

Odgovorno tvrdim da ničiji mejl nisam ukrao. Isto važi i za FB profil. Naprotiv, moj e-mail i FB profil su ukradeni (hakovani) i zloupotrijebljeni. Hakerska družina koja je počinila ovo nedjelo bi uskoro trebala biti otkrivena. Moje kolege što se mene tiče mogu mirno spavati.

Sporni chat-razgovor koji sam zatekao na kompjuteru za kojim inače radim kopirao sam radi svoje sigurnosti,  jer se najvećim dijelom ticao mene i ukazivao da prijetnje koje dobijam mogu poticati i iz konverzacije koju ste imali sa uposlenicima medijske kuće u kojoj radim, a koja je također grubo oklevetana.

Krađa FB profila i upad u e-mail-ove (cyber kriminal) je metoda vama jako poznata. Ne bi me iznenadilo da se moje ime pojavi (zloupotrijebi) i u nekom drugom obliku.

Dugogodišnje upadanje u e-mailove i objavljivanje sadržaja pod monstruoznim naslovima ili objava anonimnih mejlova u kojima privrednike optužuju za silovanja uposlenica, te skandaloznih neutemeljenih iskaza pojedinaca protiv doktora koji su spasili na stotine života naših sugrađana, dio su vaše bogate biografije.

Količina mržnje koju vi i vaši istomišljenici ispoljavate prema meni, dovela je do jedinog mogućeg ishoda.

I pored najboljih namjera da to izbjegnem, sve svoje optužbe ćete morati dokazati na sudu. Ne mogu da shvatim odakle potiče tolika količina mržnje?

Jedina istina koju ste iznijeli u  tekstu “SKANDALOZNO: Špijunaža na RTV Visoko“ je da se bumerang na kraju uvijek vraća svome vlasniku. Tako će i biti.

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.