HALIM ZUKIĆ: OČEKUJEM POBJEDU I POZIVAM SIMPATIZERE SDA NA VELIKU PROSLAVU

| 02/10/2016

zukic-glasanje

Kandidat SDA-SBB za načelnika općine Visoko Halim Zukić, u 11 sati je glasao na biračkom mjestu Centar III u prostorijama OŠ “Safvet-beg Bašagić”.

Nakon glasanja, uslijedila je kratka izjava za medije.

Vaš osvrt na predizbornu kampanju?

Maloprije sam kolegama rekao, prvih dvadeset dana kampanja je bila do sad nezabilježena, svi ste to jasno vidjeli, a mogu reći da smo kampanju ipak priveli korektno do kraja. Ono što očekujemo je da i današnji dan prođe fer i korektno, da pobjede najbolji, da poraženi i pobjednici dostojanstveno dočekaju svoje rezultate, a simpatizere Stranke demokratske akcije pozivam da večeras dođu na Jaliju na veliku proslavu.

Kakve rezultate očekujete?

Naravno, očekujem svoju pobjedu i očekujem dvocifreni broj mandata Stranke demokratske akcije. Očekujem da SDA i SBB imaju većinu što ne znači da nećemo sarađivati sa ostalim političkim strankama.

Ukoliko dobijete povjerenje građana općine Visoko šta je prvo što ćete učiniti prvog radnog dana kada započnete svoj mandat?

Upoznat ću se sa problemima svih privrednika. Snažno ćemo krenuti u neke investicijske procese. Ja sam ovih dana stalno ponavljao, radna mjesta su osnova za dostojanstven i smislen život i u tom pravcu će biti i sva moja energija i nastojanja, i odmah ispočetka mandata akobogda.

Objavljeno u: Hronika, Politika

Komentari zatvoreni.