FOTO: OTVOREN KOZMETIČKI STUDIO “MADAM” U PC “VIZIJA”

| 15/09/2018

Visoko je postalo bogatije za Kozmetički studio “Madam”, koji spektrom svojih usluga, kao i rezultatima istih, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. “Madam” se nalazi na sjajnoj lokaciji u PC Vizija (treći sprat). U prijatnom ambijentu salona, svi klijenti će naići na ljubazno osoblje koje će im izaći u susret i zadovoljiti njihove želje.

Ukoliko poželite vrijeme samo za sebe, kratki predah za dušu i tijelo i priliku da sakupite novu snagu, u Salonu ljepote i zdravlja “Madam” čeka vas oaza mira. Na jednom mjestu možete da uživate u svemu što vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osjećate.

Elegancija, nesvakidašnjost i prefinjenost karakterišu “Madam”, a veliki broj zvanica je već na samom otvorenju bio oduševljen onim na što je naišao.

“Želim da Vam se zahvalim što ste svojim dolaskom uveličali za mene ovaj bitan dan. Još kao srednjoškolka sam izrazila želju i odabrala ovu profesiju dajući doznanja svojim roditeljima da bih željela da nastavim da uživam u ovom poslu. Želim se zahvaliti svima koji su na bilo koji način omogućili ostvarenju mog poslovnog sna. Posebna zahvalnost poslovnim partnerima “Novaoprema” iz Banjaluke, njihovom zastupniku gospodinu Meldinu i edukatorici Mireli Moranjkić. Najveća zahvalanost pripada mojim roditeljima i braći koji su ispunili sve moje prijedloge i želje.”- rekla je Amila Hasagić, vlasnica kozmetičkog studija.

Kozmetički studio “Madam” za žene i muškarce stoji na usluzi. Za vas radi: solarij, manikir i pedikir, relax masaža, depilacija, šminkanje, oblikovanje obrva, tretman lica, oblikovanje trepavica…

FOTOGRAFIJE POGLEDAJTE KLIKOM OVDJE

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.