DRVNA INDUSTRIJA SECOM D.O.O. VISOKO PRODUŽILA SARADNJU SA NK „BOSNA“

| 05/02/2018

Danas je u prostorijama kluba potpisan sponzorski ugovor za 2018. godinu između NK „Bosna“ Visoko i visočke kompanije Secom.

Ugovor je ispred NK „Bosna“ Visoko potpisao predsjednik UO Nermin Kadrić koji se zahvalio u svoje lično ime i u ime UO NK „Bosna“ kompaniji Secom i izvršnom direktoru gospodinu Mirzi Semiću na sponzorskom ugovoru koji će mnogo pomoći u radu NK „Bosna“ Visoko.

Predsjednik Kadrić je istakao da kompanija Secom sve ove godine kontinuirano podržava NK „Bosna“ Visoko kao i ostale kolektivne i pojedinačne sportove, na čemu im je u ime kluba iskazao zahvalnost.

Izvršni direktor kompanije, gospodin Mirza Semić, je istakao da sponzorski ugovor potpisuje sa velikim zadovoljstvom i da je sretan zbog svih pozitivnih dešavanja u i oko kluba, te očekuje u narednom periodu da će ovu pozitivnu priču podržati i ostali privredni subjekti sa područja naše općine.

Kompanija “Secom“ osnovana je prije više od 20 godina u Visokom kao privatna kompanija. S više od 20 godina iskustva, prvenstveno kvalitetom proizvoda, pozicionirala se kao jedan od lidera u oblasti drvne industrije u Bosni i Hercegovini. Ulaganjem u najmoderniju tehnologiju zaokružen je proces proizvodnje od ulaska trupaca do proizvodnje namještaja. Firma djelatnost obavlja na cca 50.000 m2, na dvije lokacije, i zapošljava 150 radnika.

Objavljeno u: Sport

Komentari zatvoreni.