DOMINACIJA TKD “BOSNA” NA PROGLAŠENJU NAJUSPJEŠNIJIH SPORTISTA U BREZI

| 23/02/2018

U Brezi je održana svečana manifestacija proglašenja najuspješnijih sportista i sportskih radnika općine Breza za 2017. godinu.

Taekwondo kolektiv “Bosna” na čelu sa predsjednikom i glavnim trenerom Edinom Kajevićem Kajom, izdominirao je na proglašenju najuspješnijih sa ukupno šest priznanja.

Anesa Pulo je proglašena za najuspješniju seniorku, Kerim Ahmedspahić za najuspješnijeg juniora, Naida Durak za najuspješniju juniorku, a Sara Durak je sportska nada.

Edin Kajević je dobio priznanje najuspješniji trener općine Breza za 2017. godinu, dok je kolektiv “Bosna” najuspješnija sportska organizacija općine Breza za 2017.

Također, naše tri Visočanke, trenerice KRG “Visoko” – Melika Nazifović, Alina Rajkić i Amina Lepić, prisustvovale su manifestaciji kako bi dale podršku svojim mladim članicama iz Breze (Sajra Salčinović i Emina Hasanspahić) koje su dobile specijalna priznanja za zasluge u razvoju sporta izvan općine Breza u 2017. godini.

Nakon završetka svečanosti, uslijedilo je fotografisanje kao i druženje članova TKD “Bosna” u jednom od ugostiteljskih objekata u Brezi.

Fotografije pogledajte klikom OVDJE

Objavljeno u: Hronika, Sport

Komentari zatvoreni.