DIRLJIVA I SNAŽNA PORUKA SVIM RODITELJIMA

| 01/11/2018

Kaylin Maree Schimpf objavila je dirljivu poruku kako bi sve roditelje upozorila na važnost obiteljskih fotografija i ono što se nekad zaboravlja, fotografirajte se i vi sa svojom djecom.

Motivacijska govornica Kaylin Maree Schimpf objavila je otvoreno pismo svim očevima. Ovom porukom želi potaknuti sve muškarce da fotografiraju svoje partnerice “prije i nakon što dobiju djecu”.

– Fotografirajte. Bez frizure, bez šminke, u staroj majici, to vašoj djeci neće biti važno jednog dana kada je ne bude. Ono što će biti važno je da ste je dovoljno voljeli da je takvu fotografirate, dokumentirajte, sačuvajte taj trenutak u životu voljene žene, napisala je Schimpf.

Iako Schimpf i njezin partner još uvijek nemaju djecu, svjesni su važnosti obiteljskih fotografija na kojima su oboje kako bi ih jednog dana njihova djeca mogla vidjeti. Tek nakon smrti oca prije nekoliko godina postala je toga svjesna, shvatila je da je otac uvijek bio iza kamere i da ima samo nekoliko njegovih fotografija, prenosi portal 24sata.

– Fotografije su na kraju jedino što imamo. Sjećanja su prekrasna, ali pogledam unatrag i nemam fotografije od svog tate, izjavila je za The Huffington Post.

Na kraju dirljivog pisma Schimpf je jednostavno napisala: “Samo fotografirajte…”.  Pismo je podijeljeno više od 33 tisuća puta, lajkalo ga je 64 tisuće pratitelja, a ima više od 20 tisuća komentara.

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.