U VISOKOM PROMOVIRANA KNJIGA ‘sportskivremeplov.ba’, AUTORA MUHAMEDA BIKIĆA

| 24/12/2017

U okviru polaganja za više pojaseve (viša učenička zvanja) TKD kolektiva Bosna, u Visokom je održana promocija trećeg dopunjeno izdanje knjige sportskivremeplov.ba, autora Muhameda Bikića, a koja govori o velikanima bh. sporta, ljudima koji su svojim sportskim uspjesima postali i ostali dio sportske historije ovdašnjih prostora, te proslavili našu zemlju širom svijeta.

Među njima je svakako i Ginisov rekorder Edin Kajević-Kaja, alfa i omega TKD kolektiva Bosna, koji je zajedno sa svojim kolegama Edin Valjevac i Elvir Špiodić iz jednog od najuspješnijih bh. teakwondo kolektiva promovirao ovu jedinstvenu knjigu.

U proteklom periodu, od kako je ugledala svijetlo dana, knjiga sportskivremepov.ba predstavljena je u Sarajevu (dva puta), Zavidovićima (dva puta), Visokom (dva puta), Bugojnu, Brezi, Mostaru, Zenici, Plavu (Crna Gora), Travniku, Kaknju, Odžaku, Ilijašu, Tuzli, Goraždu, Varešu, Jajcu, Las Vegasu, Chicagu (USA) i Bihaću.

Naredna promocija je planirana početkom naredne 2018. godine, 11. januara u Travniku.

Muhamed Bikić je dugogodišnji novinar, magistar sporta, a gledatelji širom Bosne i Hercegovine trenutno ga prate preko TV Alfa u popularnoj emisiji “AS EXKLUZIV” SA MUHAMEDOM BIKIĆEM.

Inače, Muhamed Bikić je početkom decembra od Olimpijskog komiteta BiH dobio Specijalnu nagradu za medijsku promociju olimpijskih vrijednosti.

Objavljeno u: Hronika, Sport

Komentari zatvoreni.