SVE ZA VAS I VAŠ DOM – U SALONU ZAVJESA I DEKORA NA SPRATU “S CENTRA” U VISOKOM

| 28/12/2017

Ljubazan pristup i želja da udovoljimo svim Vašim potrebama su dio naše misije. Posjetite Salon zavjesa i dekora na spratu “S Centra” u Visokom i uvjerite se u prijatnost i odličnu ponudu koju imamo.

Svaki kupac je posebna jedinka, nikada ne generalizujemo niti nudimo nešto što je aktuelno ili moderno, mi smo tu da zadovoljimo vaše potrebe jer imamo sve što vam je potrebno da uredite enterijer kuće ili stana.  

U salonu zavjesa i dekora možete pronaći zavjese i trakaste zavjese, karniže, paravane, posteljinu, opremu za šivanje (konce, dugmad, trake, lastike), peškire, prekrivače, podmetače, kuhinjske krpe, stolnjake…

Zatim, različito posuđe i table, ukrase, lampe, satove, starinske bakrene slike, levhe i ramove za fotografije…Također, tu je veliki izbor prekrivača različitih boja i dimenzija za trosjed, dvosjed, fotelju, sećiju i francuske ležajeve.

Pored velikog izbora posuđa, slika i ramova za slike, u salonu dekora i zavjesa možete pronaći veliki broj sitnica koje mogu uljepšati vaš dom.

Predivne lampe, retro lampe i lusreri, vazne za cvijeće, bogata ponuda stolnjaka, nadstolnjaka, posteljine u raznim dimenzijama.

Po želji i mjeri kupca u salonu zavjesa i dekora možete pronaći sve vrste zavjesa i paravana.

Uz sve ovo, na spratu TC “Suša” u Salonu zavjesa i dekora možete kupiti rolo zavjese i zavjese noć i dan, u raznim bojama i dimenzijama.

OBAVEZNO POSJETITE SALON ZAVJESA I DEKORA NA SPRATU TC “SUŠA” U VISOKOM I SIGURNO ĆETE PRONAĆI NEŠTO ZA SEBE I VAŠ DOM ILI POKLON ZA NEKU DRAGU OSOBU

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.