REZULTATI UNUTARSTRANAČKIH IZBORA U OO DF VISOKO

| 28/09/2017

Općinski odbor Demokratske fronte Visoko obavještava javnost da je verifikacijom rezultata od strane Predsjedništva Demokratske fronte okončan i proces unutarstranačkih izbora u OO DF Visoko

Na izbornoj skupštini održanoj 10.09.2017. izabrani delegati su birali predsjednika OO između dva dugogodišnja i istaknuta člana ove organizacije, Edina Čišije i Mehmeda Begića. Natpolovičnim brojem osvojenih glasova od strane izabranih delegata, za predsjednika Općinskog odbora je izabran Edin Čišija. Ovom prilikom je izvršeno i glasanje za članove Općinskog odbora Demokratske fronte koji će u narednom periodu djelovati u sljedećem sastavu:

– Arnes Kurtović

– Dženana Čišija

– Ema Sarač

– Ishak Vehab

– Lejla Imamović-Jamaković

– Rejhana Numanović

– Seid Zimić

– Nedžad Emšo

– Nedžad Mehmedagić

– Mehmed Begić

Nakon uspješno okončanih procesa revizije članstva i restruktuiranja mjesnih odbora, OO DF Visoko nastavlja sa realizovanjem zacrtanih ciljeva iz plana i programa rada za 2017. godinu i ovom prilikom poziva sve svoje članove i simpatizere, građane i građanke općine Visoko, da se aktivno uključe u rad Demokratske fronte i da zajednički radimo za opće dobro i prosperitet.

OO DF VISOKO

Objavljeno u: Hronika, Politika

Komentari zatvoreni.