PODRŽIMO VISOČANKU NERMU JUKO ZA TITULU MISS TELEVOTING BIH 2016

| 04/10/2016

nerma-juko1

Koja djevojka će osvojiti titulu Miss televoting BiH 2016 i time se plasirati u superfinale 12 najljepših djevojaka BiH saznati ćemo u toku direktnog prijenosa finalnog izbora Miss BiH za Miss Svijeta na FTV i RTRS, a koji će se održati 09.10.2016. godine u Sarajevu.

Nerma Juko studentica je prve godine  Evropskog univerziteta Kallos u Tuzli- smjer zdravstvene nauke. Aktivno se bavi sportom, trčanje i fitness su nezaobilazni dio njene  svakodnevnice. Takodje trenira boks.  Bavi se volonterskim radom i brine o životinjama. Govori engleski jezik.

Ponosni sponzori 21-og izbora Miss BiH za Miss Svijeta su Babyliss I Tehno-Mag. Za estetsku pripremu naših finalistica pobrinula se kompanija Didaco d.o.o. Banja Luka koji su ekskluzivni distributeri brendova „Selective professional“ i „Rimmel“  za BiH. Rimmel London dekorativna kozmetika – 180 godina tradicije. Selective professional talijanski brend za bojenje i njegu kose te njihovi proizvodi za oblikovanje frizura odabir su finalistica Miss BiH za Miss Svijeta kako bi uvijek bili u trendu.

Naš partner u projektu je Evropski univerzitet Kallos u Tuzli i Brčko Distriktu sa kojima propagiramo moto “BOLJE OBRAZOVANJE-BOLJA BIH”. Dilema šta poslije srednje škole je zaista važno pitanje koje zahtjeva svestranu obavještenost o visokoškolskim ustanovama u BiH. Da Evropa bude bliže Vama, studirajte s nama-slogan je Evropskog univerziteta Kallos u Tuzli i Brčko Distriktu.

Inače, pobjednica Miss BiH za Miss Svijeta putuje u Ameriku, grad Washington u decembru 2016 godine.

VI ODLUČUJETE – MISS INTERNET BIH I MISS TELEVOTING BIH 2016

Za Nermu Juko glasajte klikom na ovaj LINK

nerma-juko

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.