MASHLAH D.O.O.- POSLOVNE I PORODIČNE BRIGE PREPUSTITE NAMA

| 27/04/2018

Mashlah d.o.o. u srcu čaršije u ulici Čaršijska, klijentima nudi profesionalnu uslugu u raznim životnim sferama. Sama pomisao na administrativno-tehničke poslove kupoprodaje nekretnina, od prvog kontakta, razgledavanja nekretnina, savjeta, provjere dokumentacije do zaključenja kupoprodajnog ugovora, uknjižbu u zemljišne knjige, prijenos režijskih troškova na novog vlasnika i sl. za Mashlah d.o.o. predstavljaju skoro pa riješen problem, ali krenimo redom:

kupovina i prodaja nekretnina koja obuhvata kuće, stanove i poslovne objekte uz Mashlah ekipu je mnogo lakša, bilo da je riječ o posredovanju, kupovini ili prodaji. Kompletna papirologija u najkraćem roku je spremna, a nekretnina kupljena ili prodana uz sve zakonske regulative. Ušteda vremena zagarantovana, nerviranje u šalterskim redovim isključeno.

kupovina i prodaja zemljišta podrazumijeva slične olakšice kao kod nekretnina iz provjerene informacije da li postoje neki tereti na istom, prolaze li npr. žice dalekovod preko njega i slični problemi koji bi mogli teškoće kupcu ili prodavcu.

-Unajmljivanje i iznajmljivanje objekata podrazumijeva široku lepezu stambenih i poslovnih objekata za strance i turiste. Ovisno o vremenu ostanka u Visokom ili započinjanja nekog biznisa.

sve vrste majstorskih radova. Stavka koja obuhvata električare, vodoinstalatere, keramičare, molere, čistače i čistačice. Plaćanje po završetku radova uz uslov da je mušterija zadovoljna.

konsalting– savjeti iz svih poslovnih sfera koje ljude umaraju i plaše jer su nepoznanica. Primjer pretvorbe poljoprivrednog u građevinsko zemljište, pravni procesi od ostavinskih rasprava do katastarskih zavrzlama. Stjecanje boravišnih i radnih dozvola…

organiziranje svih vrsta prevoza (ekskurzije, izleti, kao i selidbe uz prevoz namještaja…)

čišćenje i održavanje objekata sa timovima koji rade sve od hemijskog do drugih vrsta sezonskih čišćenja

sve vrste marketinga i distribucije proizvoda od streč folija do frakcije ili reklama u medijima

prevoz djece do obdaništa ili škole uz odabir muškog ili ženskog vozača…

Iz dana u dan, ponuda se širi i uz kvalitet postaje raznovrsnija.

Posjetite nas u Čaršijskoj ulici u blizini Tabačke džamije u Visokom

Info: 032 733 155

00387 62 321 083

00387 60 33 97 367

POTRAŽITE NAS I NA FB-U KLIKOM OVDJE

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.