KAKVO NAS VRIJEME OČEKUJE U NAREDNIM DANIMA?

| 02/02/2014

visoko-hl1

U većem dijelu Bosne i Hercegovine sutra će preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

U sjevernim područjima se očekuje pretežno oblačno vrijeme. U Bosni po kotlinama će biti magle. Vjetar će biti slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka kretat će se između -3 i 2, a na jugu Hercegovine od 4 do 8 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka kretat će se većinom između 3 i 8, u Krajini od 0 do 3, a na jugu Hercegovine od 9 do 14 stepeni.

U utorak se u Bosni i Hercegovini oč.ekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar će biti slab istočnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka kretat će se većinom između -5 i 0, a na jugu Hercegovine od 3 do 7 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka iznosit će između 3 i 9, na jugu Hercegovine od 9 do 14 stepeni.

U srijedu u Bosni i Hercegovini očekuje se umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Više oblačnosti bit će u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne gdje se očekuje kiša. Vjetar će biti slab istočnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka kretat će se između -3 i 2, na jugu Hercegovine od 6 do 10 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka iznosit će, većinom, između 7 i 12 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.