KAJA: U NEDJELJU U VISOKOM OČEKUJEMO NASTUP PREKO 150 NAŠIH ČLANOVA

| 16/12/2016

U nedjelju (18. decembar) sa početkom u 14 sati u sportskoj dvorani Franjevačke klasične gimnazije u Visokom, u organizaciji tekvando kolektiva BOSNA, održaće se polaganje za više pojaseve (polaganja za viša učenička zvanja) a na kome se očekuje nastup preko sto pedest članova ovog kluba, koji treniraju na 9 punktova, na području 4 općine(Visoko, Breza, Vareš, Ilijaš).

Biće ovo prilika da članovi najboljeg i najtrofejnijeg kluba u našoj zemlji,Tekvando kolektiva „Bosna“,pred komisijom, svojim roditeljima, prijateljima…pokažu sve ono što su naučili na brojnim treninzima, u radu sa svojim stručnim trenerima ovog kluba.

Član komisije biče i predsjednik Tekvando kolektiva „Bosna“nosilac titule majstor tekvandoa, crni pojas 4 dan Edin Kajević-Kaja, koji nam je o svemu tome rekao, između ostalog, sljedeće:

– Izuzetno sam zadovoljan samom pripremom kandidata za ovo polaganje, kao i brojem kandidata koji su se prijavili za ovo polaganje. Sigurno da očekujem, kao i svi ostali u klubu, da će dosta njih uspjeti položiti veoma zahtjevne zadatke i doći do višeg pojasa. Očekujem da će ovo biti još jedan dokaz izuzetno kvalitetnog rada u kolektivu „Bosna“, kolektiva koji ima reprezentativce u skoro svim kategorijama i koji u svojim redovima ima i svjetske rekordere. Sigurno da će nova priznanja i zvanja biti dodatni stimulans svim ovim kandidatima da nastave sa još boljim, sadržajnijim, kvalitetnijim radom na putu ka sticanju novih titula i priznanja, ali i incijalna kapsula svim njihovim drugovima da i oni uskoro dođu do osvajanja viših učeničkih zvanja.

Objavljeno u: Hronika, Sport

Komentari zatvoreni.