JP “VISOKO EKOENERGIJA”: POTPISANI SPONZORSKI UGOVORI SA NK “BOSNA” I RK “BOSNA CENTROTRANS”

| 12/02/2018

Predstavnici NK “Bosna i RK “Bosna Centrotrans” danas su potpisali nove sponzorske ugovore sa JP „Visoko Ekoenergija“ čime je nastavljena ustaljena praksa pomaganja najprepoznatljivijih visočkih sportskih brendova.

„Zahvalio bih se JP „Visoko Ekoenergija“ na podršci koju svake godine pružaju RK „Bosna Centrotrans“. Riječ je o jednom od najvećih sponzora koje imamo i nadam se da ćemo nastaviti tu praksu i tokom narednih godina.“- rekao nam je Elbis Rašidović, generalni sekretar RK “Bosna Centrotrans.

Riječi zahvalnosti uputio je i Benks Ademović, generalni sekretar NK “Bosna” koji se zahvalio novom Upravnom odboru JP „Visoko Ekoenergija“ na sredstvima izdvojenim za podršku Klubu, koja će umnogome olakšati njegovo funkcionisanje.

„Potrudili smo se da iznosi sponzorskih ugovora budu transparentniji, odnosno ravnomjernije raspoređeni na oba naša kluba. Svjesni smo da ovo nisu dovoljna sredstva za funkcionisanje klubova, ali su sigurno značajna i idu ka daljem razvoju naše omladine u oba sporta koji bilježe, kako vidimo, odlične rezultate. Vratila se publika. I fudbalska i rukometna, što nam čini zadovoljstvo. Nadamo se da će i građani prepoznati da je „Ekoenergija“ društveno najodgovornije preduzeće na našoj opštini i da će u narednom periodu postati i potrošači našeg plina, te na taj način ojačati ovo preduzeće. Jačanjem JP „Visoko Ekoenergija“ jačamo i naše sportske kolektive, dajemo im vjetar u leđa da postižu bolje rezultate. Ono za što se mi sve ovo vrijeme borimo je da što više djece sklonimo sa ulica i da tako kreiramo bolju budućnost svih nas na visočkoj opštini.“- rekao nam je Muhamed Husić, direktor JP „Visoko Ekoenergija“.

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.