banner ad

JER BUCO ZNA

| 29/10/2016

visoko-buco11

Uspješni visočki privrednik Nermin Kadrić – Buco, član Upravnog odbora NK “Bosna” Visoko i jedan od najvećih sponzora ovog kluba, je na konfereciji za medije uoči utakmice Velež-Bosna predvidio pobjedu visočkih “žutoljubičastih”.

“Bosna je ušla u ovu sezonu znatno ojačana, igrački i finansijski, na što smo posebno ponosni, te smatram da ćemo do kraja sezone biti među prve tri plasirane ekipe, a velike su šanse da završimo na prvom mjestu i nećemo bježati od toga svakako.

Što se tiče utakmice protiv Veleža smatramo da se ekipa Veleža trenutno nalazi u usponu forme i to svakako treba da naše igraće upozori da u sutrašnjoj utakmici daju maksimum kako bi se vratili neporaženi iz Mostara. Ja iskreno očekujem pobjedu protiv Veleža“, kazao je između ostalog Kadrić.

Prva liga FBiH, 13. kolo:

Velež – Bosna 1:2 (Avdić 3′ / Kovač 31′, Papaz 41′)

VELEŽ: Voloder, Mahinić, Jazvin, Petrović, Bebanić, Uzun, Lukomirak, Avdić, Količić, Memić, Papaz.

BOSNA: Bekan, Hrvat, Ćubura, Papaz, Mujezinović, Kovač, Čulov, Hrelja, Čiva, Džafić, Čehajić.

Bosna je trenutno prva na tabeli sa 26 bodova (8 pobjeda, 2 remija i 3 poraza), dok su Orašje i Bratstvo na drugom i trećem mjestu sa 25 osvojenih bodova.

visoko-demoni

Bosna je u Mostaru imala podršku i Demona, a za nadati se da podrške sa tribina neće faliti ni u narednom kolu kada će na stadionu Luke gostovati posljednjeplasirana ekipa Novog Travnika.

Objavljeno u: Hronika, Sport

Komentari zatvoreni.