banner ad

„GOBLEN-COMERC“ VISOKO NUDI NOVA SNIŽENJA

| 14/06/2017

Proljetno-ljetna priča koja sa sobom nosi sve “čari” krečenja i velikih spremanja, idealno je vrijeme da se svrati u Goblen-Comerc, te uz pomoć tepiha, staza, itisona u običnim ili intenzivnim živahnim bojama unese malo osvježenje u vašu svakodnevnu oazu mira i opuštanja u toplom domu ili poslovnom prostoru. Dodatni razlog su popusti od 10 i 20 posto na već provjereni kvalitet.

Tepisi unose udobnost i prekrasan ugođaj u vaš dom. Nadopunu vaših tepiha u ostatku doma, vjerovatno čine tepih staze, a u Gobelen-Comerc ponudi ih imate u raznim kombinacijama, dezenima, kontrastima boja koje se lako uklapaju sa podnim oblogama u susjednim prostorijama.

Tepih staze u hodnicima ne djeluju samo dekorativno, nego produbljuju i podižu atmosferu prolaza, smanjuju buku i gubitak topline putem uglavnom hladnih i ne grijanih podova.

Itisoni su također posebna priča. Bilo da birate itisone za kuću, stan ili se odlučujete za itisone u kancelariji, sigurno ćete dobiti kvalitet uz povoljnu cijenu, te besplatnu dostava i ugradnja itisona.

U ponudi Goblen-Comerca su i PVC podovi (lineoleumi), setovi za kupatila i tepisi za malu raju koji će se odlično uklopiti u njihove sobe.

Goblen comerc vrši i besplatne usluge opšivanja za tepihe kupljene u njihovim prodajnim prostorima.

Prodajni prostor Goblen-Comerc se nalazi u ulici Dr. Džananovića u Visokom na broju 14/1. Kada dolazite sa semafora u ulici Alije Izetbegovića, koristite prvo skretanje desno i produžite još stotinjak metara prema naselju Šadrvan.

Informacije na brojeve telefona:

  • 032 738 341
  • 066 805 849
  • 066 812 711
Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.