GOBLEN-COMERC-NAGRADNA IGRA, SNIŽENJE I ZA TOPLI DOM OSVJEŽENJE

| 17/01/2017

Zima sa snijegom i sa solidnim ciframa “ispod nule” je idealno vrijeme da se svrati u Goblen-comerc, te uz pomoć tepiha, staza, itisona u običnim ili intenzivnim živahnim bojama unese malo osvježenje u vašu svakodnevnu oazu mira i opuštanja u toplom domu ili poslovnom prostoru.

Januarski popusti su aktuelni, a tu je i nagradna igra gdje jednostavnim lajkom FB stranice Goblen-comerc i dijeljenja priče o nagrađivanju postajete potencijalni dobitnik tepiha.
Neka i Vaša stopala uživaju u mekoći, a oči zaborave na zimske depresivne momente.


Tepisi unose udobnost i prekrasan ugođaj u Vaš dom. Nadopunu vaših tepiha u ostatku doma, vjerovatno čine tepih staze, a u Gobelen-comerc ponudi ih imate u raznim kombinacijama, dezenima, kontrastima boja koje se lako uklapaju sa podnim oblogama u susjednim prostorijama.


Tepih staze u hodnicima ne djeluju samo dekorativno, nego produbljuju i podižu atmosferu prolaza, smanjuju buku i gubitak topline putem uglavnom hladnih i ne grijanih podova.
Itisoni su također posebna priča. Bilo da birate itisone za kuću ili stan ili se odlučujete za itisone u kancelariji, sigurno ćete dobiti kvalitet uz povoljnu cijenu uz koju ide besplatna dostava i ugradnja itisona.


U ponudi Goblen-comerca su i PVC podovi (lineoleumi), setovi za kupatila i tepisi za malu raju koji će se odlično uklopiti u njihove sobe.


Goblen comerc vrši i besplatne usluge opšivanja za tepihe kupljene u njihovim prodajnim prostorima.
Prodajni prostor Goblen- comerc se nalazi u ulici Dr. Džananovića u Visokom na broju 14/1. Kada dolazite sa semafora u ulici Alije Izetbegovića, koristite prvo skretanje u desno i produžite još stotinjak metara prema naselju Šadrvan.

Više fotografija iz Goblen-comerca pogledajte klikom OVDJE
Informacije na brojeve telefona:
032 738 341
066 805 849
066 812 711

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.