banner ad

FOTO: NOVOGODIŠNJI PRIJEM U REŽIJI OPĆINE VISOKO I NAČELNICE AMRE BABIĆ

| 28/12/2012

Lijepo je bilo večeras u prostoru diskoteke „Puls“. Toplo, svečano, nesvakidašnje. Neki bi rekli standardno, ali ruku na srce za dvije nijanse ljepše nego inače.

visoko-novogodisnji-prijem

Općina Visoko, odnosno Općinska načelnica gospođa Amra Babić i predsjedavajuća OV Visoko gospođa Mirela Mateša Bukva upriličili su tradicionalni novogodišnji prijem.

Za razliku od prethodnih godina kada je Općina Visoko organizovala prijem u sali „Partizana“, ovogodišnji prijem upriličen je u „Pulsu“. U prijatnoj i zaista toploj atmosferi, uz švedski sto i zvuke tambure, okupio se veliki broj gostiju iz privrednog, političkog, kulturnog i sportskog života.

visoko-novogodisnji-prijem2

Novogodišnji prijem otvorila je općinska načelnica koja je poručila da iza sebe ostavimo sve što nas je opterećavalo dugi niz godina, sve nesuglasice i antagonizme, te da u 2013. godini krenemo oslobođeni svih predrasuda sa jednom jedinom željom i jednim motivom, a to je svakako bolja sadašnjost svima nama i generacijama koje dolaze.

visoko-novogodisnji-prijem3

“Hvala vam što ste došli u velikom broju. Za Novu godinu vam prije svega želim puno zdravlja, sreće i uspjeha, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu“, poručila je svim prisutnim načelnica Babić.

visoko-novogodisnji-prijem4

Fotogaleriju pogledajte OVDJE

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.