banner ad

ČLANICE KRG “VISOKO” ODLIČNE NA PIRUETA KUPU

| 12/12/2016

11.12. 2016. godine je održan 3. turnir u ritmičkoj gimnastici u organizaciji KRG “Pirueta” koji se odvijao u sportskoj dvorani Franjevačke gimnazije u Visokom.

Na ovom kupu je uzelo učešće 5 klubova iz Bosne i Hercegovine, a među njima i djevojčice kluba ritmičke gimnastike “Visoko”. KRG “VISOKO” je ostvario izuzetno dobre rezultate, a djevojčice koje su učestvovale na ovom turniru su:

* Nacionalni program * Amina Vračo 1.mjesto i zlatna medalja Adna Pirija 4.mjesto Sara Mahmutović 2.mjesto i srebrena medalja Hadžera Čehić 1.mjesto i zlatna medalja Ajla Smaka 1.mjesto i zlatna medalja Hanka Smailbegović 4.mjesto Emra Murtić 2.mjesto i srebrena medalja Erna Lemeš 2.mjesto i srebrena medalja Nejra Džaferagić 1.mjesto i zlatna medalja

* B-light program * Ena Hasečić 1.mjesto i zlatna medalja Rialda Durić 2.mjesto i srebrena medalja Ajša Matoruga 1.mjesto i zlatna medalja

* B program * Amna Bećković 1.mjesto i zlatna medalja Nadina Lopo 1.mjesto i zlatna medalja (vježba bez rekvizita) i 1.mjesto i zlatna medalja (vježba sa loptom) Lamija Imamagić 2.mjesto i srebrena medalja (vježba sa obručem) Emina Čutura 1.mjesto i zlatna medalja (vježba sa vijačom)

* A program * Arnela Bećković 1.mjesto i zlatna medalja Belma Eylem Babić 1.mjesto i zlatna medalja (vježba sa obručem) i 4.mjesto (vježba bez rekvizita) Hana Lendžer 1.mjesto i zlatna medalja (vježba sa čunjevima) i 2.mjesto i srebrena medalja (vježba sa loptom)

Djevojčice su predvodile trenerice Alina Rajkić i Melika Nazifović koje su izuzetno ponosne i zadovoljne rezultatima, te klubu “Pirueta” upućuju čestitke na organizaciji turnira.

Čestitke za KRG “VISOKO”

Objavljeno u: Hronika, Sport

Komentari zatvoreni.