“CAFFE 3D APARTMANI”- IDEALAN SMJEŠTAJ I BORAVAK NADOMAK VISOKOG

| 07/05/2018

Dolazite u posjetu Visokom, Kaknju, Sarajevu i okolnim gradovima? Imate poslovne sastanke, seminare ili privatne turističke aranžmane, a ne znate gdje prespavati? Tražite li jeftin i udoban smještaj u okolini Visokog, apartmani smješteni u kompleksu „3D Caffe& apartmens“ su odličan izbor.

U objektu smještenom na pola puta između Visokog i Kaknja možete iznajmiti sobe po povoljnim cijenama. Wi fi konekcija i LCD televizor u svakoj sobi uz moderno opremljena kupatila i parking mjesta su samo neke od pogodnosti. Odmor u miru i tišini, najbolja kafa uz serviran doručak prava su preporuka. Osoblje je veoma ljubazno i posvećuju pažnju svakom gostu. Govore više stranih jezika tako da nema problema u komunikaciji. Prelijepa unutrašnjost soba i caffe prostora sa 3D zelenim vrtom ispred, su još neke od preporuka zadovoljnih gostiju.

U kompleksu se nalazi i besplatna samouslužna autopraonica.

Odmah uz kafić je dječija igraonica, tako da možete povesti i malu raju koja će se igrati dok odmarate tijelo i duh od poslovnih obaveza i dnevnog stresa. Ako slavite dječiji rođendan, najbolji izbor su Caffe 3D Apartmani sa domaćim kolačima, nargilama i najboljom kafom te već pomenutom igraonicom. Svaki dan nešto novo u ponudi. Tokom mjeseca Ramazana očekuju Vas nova iznenađenja.

Regionala kroz Dobrinje na desnoj strani prije krivine i mosta gdje se odvajate za Seoču, otkriva kutak koji vrijedi posjetiti.

Info: 061 611 233

Potražite nas i na FB-u klikom OVDJE

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.