banner ad

ALMIN KAJEVIĆ USPJEŠNO POLOŽIO ZA CRNI POJAS 3. DAN

| 16/12/2016
 • Ovih dana još jedno vrijedno priznanje stiglo je u naš najtrofejniji i najorganizovaniji tekvando kolektiv, TKD BOSNA.

  Naime, izvanredni majstor Almin Kajević uspješno je položio za naziv majstor tekvandoa, crni pojas treći dan, a što je rezultat za respekt i poštovanje.

  Inače, on je od prvog dana osnivanja ovog uzornog sportskog giganta u ekipi kao član, takmičar, borac a da bi sada postao trener i glavni asistent tekvando kolektiva BOSNA Moštre.

  U svojoj bogatoj karijeri osvojio je nebrojani broj medalja, pehara, diploma…na brojnim takmičenjima širom naše zemlje i u inozemstvu, a često je proglašavan za najuspješnijeg seniora nekog prvenstva ili turnira, a godinama je Almin bio najbolji senior TKD BOSNA Visoko.

  Posebno treba istači da je osvojio i naslov viceprvaka Balkana, a što je rezultat koji mogu postići samo najbolji među najboljim. O ovom velikom rezultatu njegov trener i prvi čovjek TKD BOSNA majstor tekvandoa, crni pojas četvrti dan, Edin Kajević-Kaja rekao je sljedeće:

  – Posebno je nam je zadovoljstvo da imamo ovakvog čovjeka u našem timu, nadasve posebnog i nadarenog trenera koji svojim znanjem, radom i požrtvovanošću podiže kvalitet tekvandoa, kako u našem kolektivu, tako i u BiH. Sigurno da smo svi u našem kolektivu, počev od uprave, trenera, svih naših članova, a njih je oko četri stotine,sretni i sigurni smo da će on u budućnosti još više napredovati u svojoj karijeri bavljenja ovim olimpijskim sportom.

  Sportske.ba

Objavljeno u: Hronika, Sport

Komentari zatvoreni.