banner ad

AKCIJA U BAUCENTRU: UZ KUPOVINU KERAMIČKIH PLOČICA CERESIT LJEPILO GRATIS!

| 26/06/2017

U toku je akcija u Baucentru Trgošped. Uz kupovinu keramičkih pločica za kupaonicu dobijate Ceresit ljepilo GRATIS! Akcija traje do 31.07.

Naša ponuda može odgovoriti na svaki izazov, bez obzira na željeni stil uređenja. Kupaonski namještaj, sanitarije i pločice samo su početak! Na odjelu keramike pronaći ćete i male stvari koje kupaonicu čine uistinu praktičnom i udobnom. Osim vizualnog doživljaja kupaonice važan je i miris, koji mora biti svjež i ugodan. Uz kozmetičke posudice, nosače za ručnike i držače za sapune i četke, u kupaonicu možete staviti i biljke, svijeće, uokvirene fotografije, zavjese ili metalne žaluzine…

U našem salonu keramike očekuje vas veliki izbor prvoklasnih pločica španskih i talijanskih proizvođača po povoljnim cijenama. Novitet su pločice velikih dimenzija, sjajne izvedbe, neutralnih boja s 3D efektima!

Posebno smo ponosni na našu kolekciju pločica španskih proizvođača, koje se odlikuju žarkim bojama kao što su ljubičasta, zelena i plava. Uz njih se mogu kupiti i odgovarajući cvjetni dekori i kompozicije koji prostoru mogu dati dinamiku ili ga umiriti.

Noviji trendovi u uređenju nalažu viseće wc školjke, bidee i ormariće pričvršćene na zidove  – sve kako bi se postigao dodatni osjećaj prostora i olakšalo održavanje i čišćenje kupaonice. Obogatili smo asortiman modernim linijama kupaonskog namještaja, kabinama, shower drain kanalicama, sanitarijama vrhunskog kvaliteta, te dodacima kojima ćete staviti vlastiti pečat na vašu kupaonicu.

U cilju maksimalnog iskorištavanja prostora, ormarići se postavljaju ispod nasadnih ili usadnih umivaonika, a zavisno od prostora i potreba uvijek se mogu postaviti i dodatni spremnici, u sklopu ogledala ili kao samostojeći elementi. Našu ponudu kupaonskog namještaja odlikuju moderne linije, funkcionalnost i inovativna rješenja koja uključuju ladice sa štopericama i integriranu rasvjetu.

I na kraju, ne zaboravite na detalje! Nezavisno od stila uređenja, zanimljive kutije, neobična ogledala, vješalice ili cvijeće zaokružuju priču i vašu kupaonicu čine posebnom.

Posjetite Baucentar Trgošped koji se nalazi na adresi Rudarska bb. u Kaknju i uvjerite se u izuzetno bogatu i pristupačnu ponudu.

Kontaktirajte nas putem telefona 032 555-808, posjetite na web adresi www.trgosped.ba ili našoj Facebook stranici.

Objavljeno u: Hronika

Komentari zatvoreni.